[VIKEND VOŽNJA] Osjećaj je predobar, ID.4 je za vikend bez šale prošao 700km!

01 listopada 2021


[VIKEND VOŽNJA] Osjećaj je predobar, ID.4 je za vikend bez šale prošao 700km!

Ankica Krmpotić radi na ORYX Stanici za tehnički pregled, a 1. veljače 2021. proslavila je 32. godišnjicu rada u Zubak Grupi. Zubak Grupa ju je, između ostaloga, nagradila i vikend vožnjom u novom VW ID.4.

Ankica trenutačno radi kao voditeljica administrativnih poslova u Velikoj Gorici, majka je dvojice sinova.


Kakav je osjećaj nakon provedenog sunčanog vikenda, upitali smo ju čim je u ponedjeljak došla na posao.

- Nikad nisam vozila električni auto. Osjećaj je predobar, iako mi je u početku bilo kao da sam prvi put sjela za volan - oduševljena je bila Ankica.

Kao nadzornik u stanici radi i njezin stariji sin koji je također oduševljen autom.

- Naravno da je i sin probao voziti. Bili smo atrakcija gdje god da smo se pojavili, a obojici sinova, kao i meni, auto će nedostajati. Oduševljeni smo automatikom, iako je meni malo trebalo da se naviknem. Stalno mi je ruka letjela prema mjenjaču - smije se Ankica koja je napravila impresivnu kilometražu.

Sa sinovima se odvezla od Zagreba do Zadra pa do Karlobaga, a navratili su i do Like.

- Prešli smo tijekom ovog vikenda oko 700 kilometara, no nemam neki osjećaj umora. Jednako mi je bilo udobno na vozačkom kao i na stražnjem sjedalu. Iznenadila sam se kako je i iza komforno, kao da sjediš u fotelji. Kao vozač odmah sam primijetila da je auto vrlo pregledan, bez obzira na veličinu. Ma jednostavno je savršen. Kad smo se vraćali kući, zaključili smo da nam se baš i ne vraća natrag u u našu “kanticu”. A imamo novog Pola! - kaže Ankica.


Svi troje bili su oduševljeni multimedijom te dodatnim sigurnosnim sadržajima poput aktivnog tempomata.

- Nisam tempomat dosad upotrebljavala. Odlično mi je kako sam održava razmak, usporava i ubrzava. Baš se odmoriš dok voziš.

Sviđa joj se i žuta boja, kao i pažnja koju auto privlači gdje god se pojavi. Probala ga je Ankica i malo stisnuti jer ipak je trebalo u ponedjeljak stići na posao.

- Odlično ide, ima super start. Jedino se treba naviknuti na činjenicu da je iznimno tih - zaključila je te dodala da joj se sviđa i ekonomičnost vožnje.

Iako u Hrvatskoj postoji problem s punionicama, napominje da bi ovaj automobil kupila bez obzira na to.

- Kad smo vozili nizbrdo prema Karlobagu, nismo ništa potrošili jer ima opciju da sam nadopunjuje bateriju. Inače može prijeći oko 400 km pa je i to OK jer na autocesti ima dovoljno punionica - zaključuje Ankica, a mi joj zahvaljujemo na dugim godinama vjernim Zubak Grupi i želimo još barem toliko poslovnog i privatnog zadovoljstva!