U prosincu smo čak troje djelatnika ispratili u zasluženu mirovinu

13 siječnja 2021


U prosincu smo čak troje djelatnika ispratili u zasluženu mirovinu

U Zubak Grupi posebno smo ponosni što više od trećine naših zaposlenika kod nas radi duže od 10 godina, što je podatak kojim se rijetko koja tvrtka može pohvaliti.


Skladištar rezervnih dijelova u AutoZubak Dumovcu, Željko Klarić, s kolegama se oprostio nakon čak 40 godina i 2 mjeseca rada! Radni dani mu sežu još od tvrtke Astra Auto d.d., a radio je na AutoZubak lokacijama u Velikoj Gorici, Sesvetskom Kraljevcu i Dumovcu. Kolega Žac, kako ga opisuju kolege, radio je svoj posao predano, dobro i pošteno, a posebno je poznat bio po velikoj pravednosti na radnom mjestu.


S automehaničarem Marijanom Mihalićem oprostili smo se nakon 29 godina i 9 mjeseci radnog staža u ovoj tvrtki. Počevši još davnih godina u društvu VAG Commerce – Zubak, radio je na lokacijama u Velikoj Gorici i Sesvetama, a radni vijek zaokružio je u Sesvetskom Kraljevcu. Marijan je bio „maher“ za mehaniku, volio se šaliti, a slobodno vrijeme provodio je u ribičiji.


Nakon 17 godina i 5 mjeseci rada u Zubak Grupi, u prosincu smo se oprostili i sa spremačicom Ankicom Klasan. Ankica je uvijek bila spremna pomoći i uskočiti u svim situacijama. S posebnom pažnjom brinula se za cvijeće na lokaciji u Sesvetama.Ankice, Marijane, Željko jedno veliko HVALA i uživajte u sljedećem životnom poglavlju - zasluženoj mirovini!