Sponzorstva i donacije

01 listopada 2019


Sponzorstva i donacije

ORYX RENT A CAR SPONZOR KONGRESA ADMOMENT

ORYX Rent a car bio je u svibnju ponosni sponzor Kongresa estetske dentalne medicine u Zadru. Govornici i organizatori lakše su se snalazili po lokacijama s odličnim Renaultovim kombijima iz našeg rent a cara.


AUTOZUBAK VARAŽDIN PODRŽAO HUMANITARNU AKCIJU

Tijekom humanitarne akcije DA KUĆA POSTANE DOM, u kojoj se obnavlja obiteljska kuća za četiri sestre iz Varaždina koje su bez roditeljske skrbi, naša ekipa iz poslovnice AutoZubak Varaždin dala je na korištenje Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije pod nazivom ZIPKA, automobil Volkswagen up! Obilazak donatora, nabava materijala, odlasci do kuće koja se uređuje sada su puno lakši zahvaljujući malom i brzom up!-u.


undefined

ORYX RENT A CAR NA ZAGREBDOXU 

ORYX Rent a car auti u punom sjaju su vozili strane i domaće redatelje i goste na 15. međunarodnom festivalu dokumentarnog filma, ZagrebDoxu održanom od 24. veljače do 3. ožujka. 


FSB Racing Team je hrvatski tim Formule Student, natjecanja sličnog Formuli 1, ali   namijenjenog   studentima. Za razliku od Formule 1 u kojoj do izražaja najviše dolazi   brzina, u Formuli Student fokus je   na inovaciji u primjeni teoretskog znanja pri  izradi bolida. Zubak Grupa je tradicionalni sponzor ovim   mladim entuzijastima već godinama pa ćemo im tako omogućiti odlazak i ove godine na njihova   natjecanja u   Mađarskoj i Austriji tijekom srpnja i kolovoza našim Opel Vivaro i VW Crafter. Ovogodišnja   inovacija naših studenata je to što je riječ o prvom hrvatskom električnom bolidu s kompozitnom   monocoque šasijom. Želimo im što bolji   plasman na natjecanju!


 SPORTOM PROTIV DROGE

Humanitarni malonogometni turnir  „Sportom protiv droge” tijekom godina prepoznat je kao hvalevrijedan projekt s ciljem pokazivanja mladima koliko su važne sportske aktivnosti za cjeloviti rast i razvoj čovjeka. Kao takvog prepoznala ga je i tvrtka AutoZubak kao društveno odgovorno poduzeće svjesno odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje te je naša ekipa iz AutoZubak Sesvetskog Kraljevca tradicionalno financijski podržala 19. turnir koji je održan od 3. do 14. lipnja.


undefined

ORYX ASISTENCIJA PONOSNI SPONZOR ORIKSA U ZOOLOŠKOM VRTU

ORYX Asistencija je i ove godine nastavila sponzorstvo svog imenjaka u zagrebačkom Zoološkom vrtu,  sabljorogog oriksa (Oryx dammah). Sponzorstvo uključuje cjelogodišnju prehranu i zdravstvenu skrb. Oriksa ove godine ima ukupno četiri, a svi oriksi u Zoološkom vrtu zapravo su – oriksice! Pozivamo vas da ih prilikom posjete zagrebačkom ZOO-u svakako posjetite.


HUMANITARNA AKCIJA „SVI ZA TIJU!“

U lipnju su se svi zaposlenici Zubak Grupe organizirali i skupljali sredstva za liječenje Tije, trogodišnje kćeri naše kolegice Tatjane Bačić iz kontaktnog centra ORYX Asistencije. Tia boluje od lizencefalije, bolesti zbog koje joj je usporen razvoj. Naši djelatnici prikupili su ukupno 18.110 kuna koji su uplaćeni na račun Tijinih roditelja. Također, Zubak Grupa donirala je dodatnih 12.000 kuna. Hvala svima na donacijama i trudu, a maloj Tiji želimo brz oporavak!