Drago Šimek - 35 godina u Zubak Grupi

02 travnja 2021


Drago Šimek - 35 godina u Zubak Grupi

35 godina kontinuiranog kvalitetnog rada je iza Drage Šimeka, a njegov rad i trud nakon tolikih godina ostaje upisan velikim slovima u povijesti Zubak Grupe. 


Započeo je svoju karijeru u izvornoj radionici u Sesvetskom Kraljevcu s g. Pavom Zubakom, a trenutno radi kao direktor prodaje i postprodaje u AZ Crobusu. 

Povodom obljetnice upitali smo Dragu koja mu je misao vodilja svih ovih godina.

- Logistička potpora i kontinuirano podizanje standarda omogućili su nam stalni napredak. Važno je reći da smo svaki novi centar unutar tvrtke realizirali uz poštivanje istih visokih standarda kvalitete, koji se u praksi očituju kroz vanjski i unutrašnji vizualni identitet. Na taj način djelatnici i klijentima nude vrhunsku razinu usluge i lanac povjerenja. 

Najteži trenuci? Drago odmahuje glavom i kaže da su iza nas. 

- Najveću nevolju donio nam je domovinski rat, prvenstveno zato jer je glavni distribucijski centar bio u Sarajevu, koji je zbog tih okolnosti bio teško dostupan. Kupci koji su kupili svoje automobile očekivali su i njihovu pravovremenu isporuku, tako da smo se morali koristiti svojim vlastitim sredstvima i prijateljskom pomoći da dopremimo 600 automobila iz Sarajeva. To je bio iznimno težak zadatak i na to sam osobito ponosan.

Što voli raditi u slobodno vrijeme?

Obim posla mi ne ostavlja mnogo vremena za aktivnosti nevezane posao, ali pošto volim svoj posao, to mi ne pada teško. Slobodno vrijeme provodim u društvu obitelji i prijatelja na svom imanju u Moravču ili pak u vikendici na otoku Pagu. 

Gotovo svaki novi centar unutar tvrtke nije prošao bez Draginog nadzora, a uz otvaranje više desetaka naših prodajnih centara, logističkih i administrativnih uspjeha, želimo Dragi još puno veselih godina u Zubak Grupi.