Dobitnica Škoda Zlatne značke - upoznajte našu Tamaru Rajšić

02 listopada 2019


Dobitnica Škoda Zlatne značke - upoznajte našu Tamaru Rajšić

undefinedVODITELJICA PRODAJE ŠKODE U SESVETSKOM KRALJEVCU GOVORI O TOME ZAŠTO JE BAŠ ONA DOBILA ZLATNU ZNAČKU


Slušajući entuzijazam Tamare Rajšić, voditeljice prodaje Škode u Sesvetskom Kraljevcu, kada govori o svom poslu, nije teško zaključiti zašto je baš ona dobila Zlatnu značku te zašto smo je mi odabrali za djelatnicu broja.

- Kad dolazim na svoje radno mjesto, imam osjećaj kao da dolazim svojoj kući zato volim svoju firmu i svoj posao


OKRUŽENA SAM IZNIMNIM LJUDIMA! MENTORIMA KOJI SU ME NAUČILI KAKO BITI ŠTO BOLJI OVDJE IMAM I PRIJATELJE KOJI SU DIO MOJE  ŠIRE OBITELJI                


Ove godine prvi put dodijeljena je Škoda Zlatna značka za predanost i uspješnost u radu u prodaji i postprodaji. Zlatna značka najviše je priznanje za rad, a dodjeljuju je predstavnici tvornice, što govori o važnosti ove nagrade. Uvjeti prilikom odabira dobitnika bili su iskustvo u radu s markom Škoda, uspješnost i predanost brendu.

- Dobivanje Značke predstavlja pohvalu mom radu i rezultatima - govori nam Rajšić te dodaje da su joj ostvarivanje ciljeva, pohvale kupaca i zadovoljne kolege najdraži dio posla. No, priznaje da joj je mnogo draže pričati o svojem poduzeću nego o samoj sebi. 

- Drugačiji smo od drugih, to mi se posebno sviđa. Energičnost koju unosimo u poslovanje i inovacije u našoj grani industrije predstavljaju nas kao tvrtku koja je orijentirana budućnosti. Nastojimo biti što bolji, što više drugačiji, a da pritom poštujemo tradiciju. Imamo spoj iskustva s jedne strane i mladosti s druge koja daje savršen spoj poslovanja - govori Rajšić te dodaje da ne zna koji bi drugi posao mogla raditi osim ovoga. Gospođu Rajšić pitali smo kako se osjeća kada vidi zadovoljnog klijenta kojem proda automobil. 

- Kada dugo radite ovaj posao, a ja ga radim 16 godina, ponekad zaboravite kakav je to osjećaj kupiti svoje vozilo… Tada se nađete u situaciji da roditeljima kupite prvi novi automobil pa uistinu spoznate kakav je to prekrasan osjećaj: kao da ste dobili novog člana obitelji. Velika je stvar kupovina automobila i kao takvoj joj i treba pristupiti, s osobitom pažnjom i svim svojim vremenom i znanjem. Tu se stvara jedan poseban odnos na relaciji kupac-prodavač gdje se ulazi u sferu povjerenja i pripadnosti i po meni neraskidivoj vezi koja se proteže godinama. Meni netko poklanja svoje povjerenje, a i novac, te očekuje da ću mu pružiti iskrene i dobronamjerne savjete.I vjerujte mi, kupac osjeti i zna kada niste iskreni - zaključuje Rajšić.