Dalibor Svoboda - Voditelj skladišta u Požegi

29 listopada 2019


Dalibor Svoboda - Voditelj skladišta u Požegi

ZLATNA ZNAČKA POTICAJ MI JE DA BUDEM JOŠ BOLJI


RADNO MJESTO: U AutoZubaku je još od 2005. godine, sada na mjestu voditelja skladišta u Požegi 

NAGRADA: Kolega Dalibor dobitnik je Zlatne značke u kategoriji postprodaje


Plan mi je i početi s ovčarstvom s obzirom na to da sam za svaku nagradu koju dobijem obećao kolegama janjca na našim feštama, a u zadnje ih vrijeme dosta osvajam – kroz šalu će Dalibor Svoboda, voditelj skladišta AutoZubaka u Požegi. 

On je jedan od troje dobitnika Zlatne značke, priznanja i nagrade kojom naša kompanija zahvaljuje svojim zaposlenicima na predanosti i ljubavi koju ulažu u posao. Svoboda je proglašen najboljim u postprodaji, a kao nagradu dobio je put u Istanbul na sedam dana za dvije osobe. Nagrada ga je, kaže, gotovo šokirala, ali i učinila ponosnim, s obzirom na konkurenciju, jer su njegovi kolege među najboljima u državi. Zlatna značka nije mu prva nagrada, ali je zato najvrednija. 

– To mi je najveće priznanje za dosadašnji rad i velika motivacija, ali i obaveza da ubuduće budem još bolji i pokažem da je Zlatna značka došla u prave ruke. Kada sam došao kući, moj petogodišnji sin Noa bio je toliko ponosan na svog “zlatnog tatu” pa sam mu morao dati značku da je pokaže svim svojim prijateljima i susjedima – ponosno govori Dalibor Svoboda. 

Na nagradno putovanje povest će svoju bolju polovicu. Na romantično putovanje kreću 10. 9., a zasad im je plan posjetiti među ostalim i Plavu džamiju, Aja Sofiju Topkapi palaču i tržnicu začina. 

– Na Grand bazar ići ću na školovanje iz prodaje jer sam načuo da su Turci nenadmašni trgovci. Na kraju planiramo obići sve lokalne restorane u kojima ćemo isprobati domaće kulinarske vještine – otkriva Svoboda detalje putovanja koje je već počeo planirati. 

U radne pobjede s AutoZubakom krenuo je prije nepunih 10 godina, u studenome 2005., kada je počeo raditi kao skladištar. Nakon samo dvije godine promaknut je na mjesto voditelja skladišta. Ovaj skromni i veseli ekonomist po struci, ističe kako je najveća prednost posla u AutoZubaku dinamičnost i upoznavanje ljudi. Nakon napornog radnog dana koji počinje izdavanjem robe mehaničarima, zaprimanjem robe te naručivanjem robe za sljedeći dan, Dalibor Svoboda najviše voli otići sa sinovima u ribolov. Simpatični stanovnik Kaptola kod Požege za sebe će reći kako voli sve što vole mladi, ali ribolov mu je ipak najdraži sport jer ga s dvojicom sinova pretvori u pravi mali obiteljski izlet. Dalibor Svoboda, odmah nakon obitelji i prijatelja, najviše voli svoj posao. Zlatna značka podsjetila ga je koliko je sretan što radi u tvrtki kao što je AutoZubak. 

– Zahvalio bih svim svojim kolegama i kolegicama u AutoZubaku u Požegi jer svatko od njih ima nešto svoje ugrađeno u ovu Zlatnu značku. Na kraju, zahvalio bih i tvrtki za nagradu jer samo najbolje tvrtke ovako nagrađuju i motiviraju svoje ljude – zaključuje Svoboda.



IMAM OSJEĆAJ DA POZNAJEM CIJELI GRAD


Dalibor Svoboda na poslu najviše voli upoznavati nove  ljude.

– Ponekad imam osjećaj da poznajem cijeli grad, a zanimljivo je da i kad sam u nekom drugom gradu, u bilo kojem dijelu Hrvatske, gotovo uvijek sretnem barem jednu našu stranku – priča entuzijastični šef skladišta