After work - Ivana Petrović

16 lipnja 2020


After work - Ivana Petrović


Prvi doticaj mojih proizvoda s publikom bio je hit, kaže nam veselo koordinatorica promocije u Odjelu marketinga. Ona je među svojim kolegama poznata po nakitu koji izrađuje.

- Uvijek sam imala pomalo pomaknuti stil odijevanja, a svoj nakit sam, u nedostatku nečeg originalnog, naručivala online i modificirala po svojim željama. U jednom sam trenutku odlučila napraviti ogrlicu za sebe. Pola sata nakon što sam je napravila, otišla sam na jazz koncert s prijateljicom i tamo su mnogi gledali u moju ogrlicu. Ljudi su me ispitivali gdje sam je kupila i mogu li napraviti za njih – objašnjava kako je prije četiri godine nastao uskoro brend izrade ogrlica i narukvica koji je nazvala zena.dyete.

Moj boom dogodio se 2015. kad je Ella Dvornik nosila moju ogrlicu. Kako to već ide, svi mediji su je popratili, a ja sam u jednom danu dobila narudžbi za godinu dana – pojašnjava ona i dodaje da je cijelu stvar izrade i prodaje nakita odnedavno odvela na višu razinu.

- Podigla se kvaliteta izrade, materijali koje koristim, naravno nastupila je i korekcija cijena. Sad surađujem s dizajnerima, fotografima, videografima, influencerima, naučila sam se više opustiti i prepuštati drugima dio posla – otkriva ona. Nakit prodaje preko vlastite i Etsy stranice, te naravno, Instagrama i Facebooka.