[AFTER WORK] Aerobik je moj lijek već 25 godina, a volim kad pomognem i drugima!

28 listopada 2021


[AFTER WORK] Aerobik je moj lijek već 25 godina, a volim kad pomognem i drugima!

Naša djelatnica Gabrijela Ivanković aerobikom se bavi čitav život, još od osamnaeste godine. Njenu pozitivnu energiju osjećaju svi koji su u njenoj blizini, a aerobik joj je lijek, ljubav, zabava i - drugi posao.

Koordinatorica upravljanja imovinom u AutoZubak Osijeku, gdje radi već 13 godina, nakon posla se pretvara u instruktoricu aerobika!

Kako izgleda jedan tvoj tipični dan?

- S posla trčim kući skuhati ručak za sebe i kćer i onda jurim dalje - u dvoranu gdje vodim sate aerobika i pilatesa. Tako izgleda moj svaki dan i ne bih to ni za što mijenjala. Uživam u svemu što radim. Između dva posla ne stignem odrađivati treninge za sebe, no zapravo, nema ni potrebe. Na satima step aerobika prvi dio sata je koreografija i onda sve odradim s polaznicima. Nema stajanja... I tako iz dana u dan!


A kako je sve krenulo, upitali smo Gabrijelu. 

- Nikad nisam sanjala da će mi aerobik postati tako velik dio života. Na studiju sam tražila neku vrstu rekreacije, no ubrzo su treneri uvidjeli potencijal, pa su me gurnuli u profesionalnom smjeru.

- Kad sam shvatila da mi zaista dobro ide i da uživam u tome, krenula sam na brojne edukacije i konvencije i malo po malo - došla do diplome Instruktorice grupnog fitnessa uz glazbu, joge i pilatesa. Već 25 godina vodim svoje grupe fitnessa, joge i pilatesa.

Ova magistra ekonomije majka je 17- godišnje kćeri koja također ide njezinim stopama. Često dolazi k mami na satove, a glazba joj nije strana jer je završila osnovnu glazbenu školu.

Kako uspijevaš spojiti posao i hobi?

U AutoZubaku radim već 13 godina i jako sam zadovoljna. Nisam nikad planirala otići iz firme i baviti se samo aerobikom, iako su me mnogi vidjeli u tome. Tko zna, možda jednom kći i ja otvorimo obiteljski posao. Još samo da položi edukaciju i moći će i sama voditi satove! 😊


Koliko ljudi vježba s tobom? 

Pod mojim okom vježba šezdesetak polaznika u tri grupe, mahom žena. No redovito mi na sate dolazi i jedan super mladić. Na pilates je krenuo zbog zdravstvenih problema. Boljela su ga leđa i vrat od posla, a iako ga više ništa ne boli, i dalje dolazi, već pune dvije godine. Znamo se još iz škole i vjerovao je da mu ja mogu pomoći. Tako je i bilo, najdraže mi je kad nekom mogu pomoći sa svojim zdravim načinom života!


Našoj Gabrijeli želimo puno godina u Zubak Grupi i puno zadovoljnih polaznika aerobika!